Entertainment

MAFS-Henk brengt serenade aan 'zijn Chantal'

27 januari 2020 21:32 Aangepast: 28 januari 2020 09:39
Beeld © RTL

Veel kijkers dachten dat het niet zou boteren tussen 'Married At First Sight'-kandidaten Henk (47) en Chantal (42). Maar surprise, surprise, het lijkt toch goed te gaan tussen de Brabander en de Hagenees. "Dit kan wel wat worden, ja," aldus een zelfverzekerde Henk.

"Als ze nu al met de benen wijd zou gaan, zou het veel te makkelijk zijn"

In Amerongen, waar Henk en Chantal hun bruiloft vieren, kunnen bruid en bruidegom het goed met elkaar vinden. Uiteindelijk gaat de bruidegom, zoals hij had beloofd een liedje zingen voor 'zijn Chantal.' En dat maakt grote indruk op de Haagse blondine én haar vriendinnen, die allemaal razend enthousiast zijn over Henk. "Als hij gewoon zichzelf blijft, maakt het een goede kans," aldus een vriendin van de bruid. Dat het huwelijk tot nog toe een goede kans van slagen heeft, beamen Henk en Chantal zelf ook. "Het was wel leuk, hoor," zegt Chantal over het feest.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Ook MAFS-Robin en Kimberly zijn eindelijk getrouwd

Er is geen spoor meer te bekennen van de Chantal die van de ene zenuwinzinking in de andere schiet. Zodra ze de bruidssuite binnenstapt, is het een en al stralende glimlach. "Ik wil hier wonen! Het straalt alleen maar Chantal uit. Roze, goud, roze, het bed. Fantastisch."

De twee condooms die klaar liggen zorgen voor enige opschudding. "Dat kan niet. Het is date één," zegt Henk. "En bovendien. Als ze nu al met de benen wijd zou gaan, zou het veel te makkelijk zijn." Chantal is ook niet van plan de rubbertjes te gebruiken. "Nee joh, daar ben ik nu toch veel te moe voor."

Er lijkt wat moois op te bloeien tussen de twee. "Zou het iets kunnen worden? Daar ben ik van overtuigd, ja," vertelt Henk. Vlak daarna stappen Chantal en hij samen in een bubbelende jacuzzi, met uiteraard bubbels erbij. "Het is allemaal leuk tot nu toe," reageert Chantal. "We zien wel wat het avontuur brengt." Het excentrieke duo heeft in ieder geval een vliegende start gemaakt. Ze noemen elkaar dan ook al regelmatig 'schat'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Vuurwerk tussen MAFS-Thierry en Sanne tijdens huwelijksreis

Ook zagen we hoe Thierry (31) en Sanne (33) nog steeds genieten van hun huwelijksreis in Italië. Sanne voelt zich zelfs al zó comfortabel dat ze een beetje plagerig is geworden. "Dat vind ik gewoon leuk, een beetje dat pesterige," aldus de blondine.

Robin (40) lijkt over zijn vrouw Kimberly (34) niet veel meer te kunnen zeggen dan dat ze 'een hele mooie vrouw' is. Soms wisselt hij 'mooi' ook af met 'leuk'. Het stel lijkt het in ieder geval goed met elkaar te kunnen vinden, tot dusver. Daar draagt vooral de nuchtere Kimberly aan bij. "We gaan elkaar straks goed leren kennen, maar nu eerst lekker genieten."

En Antoine (41) en Jeroen (37) bereidden zich voor op hún moment. Een bloednerveuze Jeroen loopt aan het einde van de uitzending eindelijk de trouwzaal in. Daar ziet hij Antoine voor het eerst. Hoe dát afloopt zien we morgen.

Married At First Sight zie je hier terug. Carlo is fan van Chantal. Je ziet hier een onderonsje. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore