Ga naar de inhoud
Entertainment

Zangeres Maan toont haar verdriet op Instagram

Beeld © Instagram @maan.de.st

Dat social media het niet altijd bij het juiste eind heeft maakt de zangeres duidelijk met een emotionele post op Instagram. "Soms lijkt alles zo perfect, maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo. En dan is het ook oké om je daaraan over te geven", aldus Maan (22).

"Emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt"

"Ze huilt, maar ze huilt. Dat is soms ook de realiteit", schrijft de zangeres bij de post. De goudeerlijke foto van Maan is genomen net na een huilbui. Omdat de zangeres niet alleen de mooie dingen in het leven wil delen, besluit ze haar volgers de waarheid te laten zien.

Zangeres
Lees ook:
Zangeres Maan uit de kleren in nieuwe videoclip

Ze gaat verder: "Hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. Ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. Ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild."

Op weg naar huis kon Maan daarom alleen nog denken aan hoe het beter had gekund. "Waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld, werd dat overgenomen door m’n perfectionistische ik en tranen", biecht ze op. "Niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. Laat het los. Emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt."

Maan
Lees ook:
Maan en Tony Junior zijn niet meer samen
Bron: RTL Boulevard
Meer over