Entertainment

Tino Martin heeft nog altijd iets onder de leden

25 januari 2020 17:46
Beeld © ANP

De zanger is nog altijd niet opgeknapt en heeft gisteravond weer twee van zijn shows moeten cancelen. Dat laat de manager van Tino Martin (35) weten aan RTL Boulevard.

De zanger moest maandagavond zijn concert in Koninklijk Theater Carré al vanwege ziekte afblazen en ook zijn tweede show van dinsdag ging niet door. Begin deze week liet zijn manager weten aan RTL Boulevard dat de agenda van de zanger toevallig al leeg was op woensdag en donderdag, zo zou hij voldoende tijd hebben om bij te komen van zijn shows op maandag en dinsdag. Maar nu blijkt dat de zanger, die last heeft van griep en kriebelhoest, nog altijd niet aan de beterende hand is.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Tino Martin moet opnieuw optreden in Carré afzeggen

"Helaas heb ik slecht nieuws, nadat ik gisteravond mijn theatershow in Carre moest afbreken vanwege griepverschijnselen lukt het mij niet om vanavond op te treden", brak de zanger het nieuws afgelopen week op Instagram. "Keelontsteking en koorts weerhouden mij ervan een concert te geven en dat vind ik spijtig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roddels over liefdesleven maken geen indruk op Tino Martin

De laatste tijd gingen er geruchten dat Tino Martin een relatie zou hebben met Gerard Joling. In RTL Boulevard reageerde Tino op deze mogelijk nieuwe liefde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore