Ga naar de inhoud
Entertainment

Temptation-Tim heeft zijn hart opnieuw verloren

Beeld © Instagram @timtation_2018

Tim Wauters (32), ook wel bekend als Timtation, heeft een nieuwe vriendin. "Ik ben verliefd op je geworden" schreeuwt de Temptation-ster zijn geluk van de daken via Facebook.

“Ik ben zo blij dat je in m’n leven bent gekomen"

Tim is misschien wel een van de meest spraakmakende kandidaten van Temptation Island óóit. In 2018 deed hij samen met zijn vriendin Deborah Leemans mee aan de ultieme relatietest, maar hij liet haar nog net niet voor het altaar staan om met verleidster Cherish verder te gaan.

Hoewel die relatie slechts van korte duur was, heef Tim nu iemand gevonden waar hij de rest van zijn leven mee wil doorbrengen.“Ik ben zo blij dat je in m’n leven bent gekomen. Ik ben verliefd op je geworden. Niet omwille van je looks, maar om wie je bent als persoon. Al zie je er ook best goed uit”, schrijft Tim in de wolken over zijn nieuwe vlam: de 27-jarige Julie Nechelput.

Heftige
Bekijk ook:
Heftige beelden: Temptation-Joshua deelt video van ongeluk

Dat het wel goed zit tussen de twee is duidelijk. Zo veranderde de Temptation-ster afgelopen 19 januari zijn Facebookstatus van ‘single’ naar ‘in een relatie’. 

Temptation-Daniëlle
Lees ook:
Temptation-Daniëlle laat zich uit over kritiek op vriend

Louisa Janssen ging afgelopen mei nog op bezoek bij zijn ex Deborah in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Even leek het er toen op dat de twee hun liefde nog een kans gaven... Bekijk de video hieronder:

OMG! Temptation-Tim en Deborah weer bij elkaar?

04:39