Ga naar de inhoud
Entertainment

Waylon laat zich uit over ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk

Beeld © RTL / Jinek

Het tiende seizoen van The voice of Holland lijkt steeds minder om de talenten te gaan, en des te meer over de coaches. Niet iedereen (Anouk en Lil' Kleine) zou namelijk even goed met elkaar kunnen opschieten. Dit is wat Waylon (39) er gisteren over zei aan tafel bij Eva Jinek (41).

"Als die dingen gezegd zijn, dan moet je daar echt je ogen voor uit je kop schamen"

The voice of Holland bestaat dit jaar alweer tien jaar en om dat te vieren waren Marco Borsato en Sanne Hans vrijdagavond eenmalig terug als gastcoaches. Hoewel RTL blijft volhouden dat de wisseling van de wacht al op de agenda stond, vinden veel kijkers en entertainment kenners het toch wel érg verdacht dat juist Anouk en Lil' Kleine nu van elkaar worden gescheiden. Twee weken geleden konden we namelijk nog zien hoe de twee elkaar bijna in de haren vlogen.

Onze deskundige Aran Bade had gisteravond ook zo zijn vermoedens over de échte reden achter de stoelendans. 

Stoelendans bij The Voice: wat is er écht aan de hand?

02:34
Marco
lees meer:
Marco Borsato strooit in The Voice weer met tegeltjeswijsheden

"Het is een bijzonder seizoen”, beaamt ook Waylon in Jinek. “Het is een seizoen waarin de grote baas zich een klein beetje minder bemoeit met de gang van zaken”, waarmee hij doelt op John de Mol. “En dat is voor ons allen heel interessant en je ziet verschuivingen achter de schermen, en je ziet dat wij iets meer input krijgen in het programma."

Hij gaat verder: “Het is spannend, in vele vormen. Zo hebben we een hele episode gehad met Kleine en Anouk, waardoor natuurlijk even alles op scherp stond."

Wat
lees ook:
Wat staat de winnaar van The Voice te wachten?

Of alles tussen de twee inmiddels weer koek en ei is, kan hij niet vertellen. “Ik heb er wat dat betreft weinig van meegekregen. Ik wist alleen dat het aan het rommelen was en dat er dingen gezegd zijn, dat kreeg ik later te horen. Als die dingen gezegd zijn, dan moet je daar echt je ogen voor uit je kop schamen. En dan vind ik de reactie van Anouk ook absoluut terecht."

Sanne
Lees meer:
Sanne Hans wil terug in The Voice

Toch is een beetje reuring niet verkeerd volgens de zanger. "Er hoeft geen bonje te gebeuren, maar het feit dat dingen op scherp staan betekent dat er spanningen zijn, en dat is wel lekker. Het moet niet uit de hand lopen, maar je hebt het wel nodig voor het programma."

The voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien. Kijk de uitzending van gisteravond hier terug.