Entertainment

Monica Geuze geeft duidelijkheid over haar 'mystery man'

25 januari 2020 12:49 Aangepast: 25 januari 2020 14:04
Beeld © Instagram @monicageuze

De YouTube-ster is helemaal klaar met alle geruchten en roddels over haar 'nieuwe vriend'. Op Instagram reageert Monica Geuze (24) op alle ophef.

"Niet MIJN nieuwe vriend dus"

Monica, die momenteel aan het genieten is in Bali, kan geen enkele foto van haar welverdiende vakantie posten zonder commentaar te krijgen. Op eerder gedeelde kiekjes van de influencer is namelijk een man te zien, die volgens veel van haar fans weleens haar nieuwe vriend zou kunnen zijn. Maar dat is volgens Monica allemaal een broodjeaapverhaal. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze toont haar 'nieuwe vlam'

Door op Instagram een post te delen van hen samen waarin ze de mysterieuze man in kwestie voorstelt, hoopt Monica af te rekenen met alle 'sensatiezoekers en azijnzeikerds', zoals ze hen zelf noemt. "Dit is Barry en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend dus geen #bringlarsback #kechen andere ongein meer gewenst", aldus de jonge moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Monica Geuze kondigt nieuw boek aan

Onder het bericht van de 24-jarige wordt wisselend gereageerd. Zo vinden sommige volgers het belachelijk dat Monica zich überhaupt moet verantwoorden ("Het is jouw leven"), anderen vinden juist dat ze het zelf allemaal uitlokt. Zo schrijft iemand: "Je zorgt er zelf voor dat mensen dat gaan denken als je een filmpje laat zien waar Barry omarmt en knus zit met je dochter in het zwembad, en dat je aan het filmen bent en je hoort Zara-Lizzy op de achtergrond papa zeggen..."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Ex Monica Geuze naar Zuid-Korea en laat dochtertje achter

Het zijn een paar hectische tijden geweest voor Monica. Zo besloot ze op de valreep van 2019 een punt te zetten achter haar relatie met voetballer Lars Veldwijk, die twee weken geleden vertrok naar Zuid-Korea. In haar meest recente vlog vertelt Monica dan ook dat ze even rust zoekt in Bali, samen met haar moeder. Hoewel Monica in de video destijds aangaf met zijn drieën te gaan, is Barry dus ook aangehaakt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore