Entertainment

Oeps! Expeditie Robinson maakt gigantische blunder

24 januari 2020 18:45 Aangepast: 25 januari 2020 13:27
Beeld © Martijn van Gelder

De eerste aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE is er nu al eentje voor in de boeken. Niet alleen vanwege de spectaculaire proef, maar ook door een gigantische blunder in de ondertiteling.

De eeuwige strijd tussen Holland en België ging gisteravond meteen goed van start. Vanwege de 'taalbarrière' moest het een en ander ondertiteld worden, maar dat ging niet helemaal goed... "Ik dacht: waar gaan we nu onze hut bouwen en eten zoeken?", riep een van de kandidaten op het onbewoond eiland. Maar in plaats van hut, stond er het scheldwoord 'kut'. Ai...

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Expeditie Robinson NL vs BE gaat stap verder dan normale reeks

De hilarische fout ging al snel viral op Twitter en kijkers vroegen zich zelfs af of ze wel naar het juiste programma keken. "Zit ik nou Temptation Island te kijken of Expeditie Robinson? Dit is wel een hele rare ondertiteling", schreef iemand.

In de Videoland-versie van het populaire programma nemen zoals vanouds onbekende Robinsons het tegen elkaar op. Geraldine Kemper en Bartel Van Riet presenteren de reeks, die zowel bij Videoland wordt uitgezonden als de Belgische zender VIER. RTL Boulevard sprak de presentatrice over haar klus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

NPO wil samenwerken met Netflix en Videoland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore