Entertainment

Mascha van Beautygloss onthult geslacht van haar kindje

24 januari 2020 18:15
Beeld © Instagram @beautyglos

Het is nu al een jaar om nooit meer te vergeten voor de Nederlandse YouTube-ster Mascha Feoktistova en haar man Gregor. Het stel maakten begin dit jaar bekend voor het eerst ouders te worden en onthult vandaag op Instagram het geslacht.

"Ik kan niet wachten om ons meisje te ontmoeten"

In eerdere video's liet Mascha, bekend van haar populaire YouTube-kanaal Beautygloss, weten nog niet te weten of het een jongen of een meisje werd. Maar het stel had al wel een 'werknaam' voor hun kleintje: Poppy.

Hoewel de kans klein is dat de aanstaande ouders de naam daadwerkelijk gaan gebruiken, zou het zomaar eens kunnen. Het koppel is namelijk in verwachting van een... meisje! "Ik kan niet wachten om ons meisje te ontmoeten", deelt de 33-jarige met haar volgers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mascha over zwangerschap: 'Naam weten we al 15 jaar'

Het wordt het eerste kindje voor het stel, die in 2017 in het huwelijksbootje stapte. De twee delen veel van hun leven, en het is dan ook niet zo gek dat ook op YouTube het nieuws werd aangekondigd met een video.

RTL Boulevard sprak de mommy to be, die in juli is uitgerekend, vorige week nog over het vrolijke nieuws. Aan ons liet ze weten zich kiplekker te voelen. Toch besloot ze haar zwangerschap wel eventjes geheim te houden. "We hebben het echt voor ons gehouden. Je weet nooit hoe het gaat." Bekijk de hele video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Beautygloss-oprichtster Mascha waarschuwt jongeren voor influencerbestaan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore