Entertainment

Shelly Sterk had het gevoel dat ze er was ingeluisd

24 januari 2020 11:59
Shelly Sterk Beeld © ANP

Op Instagram spreekt de presentatrice zich uit over haar kinderwens. Shelly (28) werd vorig jaar moeder van zoontje Jake en twijfelde na de bevalling of ze ooit nog wel een tweede wilde.

"Ik heb tijdens de bevalling heel hard gegild dat ik er ingeluisd was"

De presentatrice vertelt dat de bevalling niet zonder slag of stoot ging. "Ik heb heel hard gegild dat ik er ingeluisd was. En dat ik dit nooit nog eens wilde." Toch kijkt ze daar een paar maanden later alweer anders tegenaan. "Blijkbaar vergeet je dat." De kans is volgens Shelly groot dat Jake op een dag grote broer wordt. "Ooit is een broertje of zusje denk ik wel heel leuk, als dat zou lukken natuurlijk. Maar de komende jaren nog even niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shelly Sterk aan de kant gezet bij SBS tijdens zwangerschap

In een interview met VIVA Mama vertelde Shelly dat ze het spannend vond om moeder te worden. Ze wist al jaren dat haar grote liefde Mark de vader van haar kinderen zou worden, maar ze was bang dat haar tv-werk daardoor in het gedrang zou komen. Kon ze het moederschap wel combineren met haar televisiecarrière? Shelly: "Zit er nog wel iemand op jou te wachten als je er een tijdje uit bent geweest? Dat risico wilde ik niet lopen, dus ik schoof de beslissing steeds voor me uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shelly Sterk wordt woedend van haatberichten over baby

Shelly lijkt een vooruitziende blik te hebben, want nog tijdens haar zwangerschapsverlof kreeg ze de mededeling dat ze niet meer welkom was bij Shownieuws. "Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen", vertelde Shelly hierover. "Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore