Entertainment

Fran Drescher komt aan haar trekken dankzij vaste scharrel

24 januari 2020 14:24
Fran Drescher Beeld © Getty Images

Fran Drescher (62) vindt het helemaal prima om single te zijn en de reden daarvoor is dat ze een vaste sekspartner in haar telefoon heeft staan. Ideaal, meent 'The Nanny', die veel werkt en reist en zodoende geen tijd heeft voor een vaste relatie. Dat vertelt ze in een interview met Page Six.

"Het bevalt me uitstekend"

De actrice was 21 jaar getrouwd met Peter Marc Jacobson, maar het stel ging uit elkaar en hij kwam uit de kast. De twee ex-geliefden hebben nog wel veel contact met elkaar en doen leuke dingen samen, maar voor bepaalde dingen heeft ze toch iemand anders nodig... "Eigenlijk ben ik in een relatie met mezelf en dat gaat heel goed. Ik ben niet aan het daten en heb mijn ex-man, die gay is, om veel leuke dingen mee te doen. Daarnaast heb ik een vaste scharrel die ik zo'n twee keer per maand zie voor de extraatjes die mijn ex me niet kan geven. Het bevalt me uitstekend," aldus Fran.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fran Drescher in gesprek over remake The Nanny

'The Nanny' heeft een vaste seksbuddy die ze twee keer per maand ziet. "Mijn scharrel en ik zijn volledig op ons gemak bij elkaar en vertellen elkaar wat we willen. We houden vast aan een bepaalde routine. Hij komt langs, we eten wat, kijken tv in bed en praten veel. En natuurlijk hebben we goede seks, dat zorgt ervoor dat we elkaar blijven zien."

Wie de gelukkige heer in kwestie is maakte de actrice niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fran Drescher kruipt misschien weer in de huid van The Nanny

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore