Alles over het songfestival

Engelse les bij Vughtse nonnen valt Jan Smit zwaar

23 januari 2020 16:12 Aangepast: 23 januari 2020 16:49
Beeld © ANP

Jan Smit (35), die in mei van dit jaar het Songfestival presenteert, is momenteel bij taalinstituut Regina Coeli in Vught om zijn Engels wat bij te spijkeren. En dat valt hem zwaarder dan hij dacht, vertelt hij op zijn persoonlijke Instagram.

"Gelukkig ben ik hier in goede handen"

Jan staat uiteraard meer bekend vanwege zijn palingsound dan vanwege zijn Engelstalige skills. Vandaar dat hij in de leer gaat bij de 'nonnen in Vught'. De presentator zit er al een tijdje, maar het valt hem zwaar. "Deze hele week in Vught is één grote ontdekkingsreis in de wereld van de Engelse taal", schrijft Jan.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Jan Smit: 'Ben dankbaar voor steun van Edsilia en Chantal'

Wat Jan al van de taal dacht te weten, blijkt vaak toch anders te zijn. "Dingen, woorden of een zinsopbouw die je al jarenlang denkt te weten of kennen, blijken in sommige gevallen toch iets anders, of erger nog: totaal verkeerd!" Maar zich druk maken doet 'ie niet. "Gelukkig ben ik hier in goede handen."

Chantal Janzen (40), die samen met Jan het Eurovisiesongfestival presenteert, steekt haar collega een hart onder de riem. Eerder gaf Jan al aan hoe fijn hij het vindt om met Chantal en Edsilia Rombley (41) te werken. Hij bedankt de twee dames voor hun steun, omdat hij het momenteel zelf wat rustiger aan doet.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore