Ga naar de inhoud
Entertainment

Temptation-Daniëlle laat zich uit over kritiek op vriend

Beeld © Instagram @danielle_koppers

Temptation Island-ster Daniëlle Koppers is helemaal klaar met alle kritiek op haar relatie met Love Island-Daniël. Daarom mengt ze zich nu in de 'ruzie' die is ontstaan tussen hem en andere Love Island-deelnemers.

"Ik geef hem groot gelijk dat hij bijna niemand meer spreekt"

Daniël en Floor leken elkaar helemaal gevonden te hebben in Love Island. Het koppel won zelfs de finale samen, maar vrijwel direct na het programma besloot het stel alweer een punt te zetten achter hun prille relatie. Daniël leek er niet wakker om te liggen en rende direct in de armen van Temptation Island VIPS-verleidster Daniëlle, wat hem veel kritiek opleverde.

Zo maakten Islanders Victoria en Lisa er een video over waarin ze onder meer onthulden dat ze Daniël niet meer spreken. Toch konden ze het niet laten om zich ook uit te spreken over zijn relatie. "Het feit dat hij aan het daten is met iemand, superleuk, maar waarom zou je er expres voor kiezen het zo op social media te delen. Toen hij met Floor was, deelde hij niets. (…) Waarom moet het zo openbaar?", vroegen ze zich hardop af.

Wéér
Lees ook:
Wéér Love Island-ster gevraagd voor Temptation Island VIPS

Dit soort commentaar krijgen Daniël en Daniëlle dagelijks over zich heen. Eerder reageerde de Love Island-hunk al op alle commotie en ook Daniëlle heeft nu gereageerd op social media. Via Instagram laat ze weten het volkomen te begrijpen dat hij geen contact meer heeft met de andere Islanders. "Ik geef hem groot gelijk dat hij bijna niemand meer spreekt", schrijft ze tijdens een Q&A.

It's
Lees meer:
It's official tussen Temptation-Daniëlle en Love Island-Daniël

Voordat Daniël met de verleidster was, was hij samen met de 24-jarige Floor. In de Love Check-up deden ze na het programma hun verhaal.

Love Check-up: 'Gabriëlla en Luca koesteren wrok tegen ons'

10:37