Entertainment

Special seksueel ongewenst gedrag op tijdslot Kaj van der Ree

23 januari 2020 10:29 Aangepast: 23 januari 2020 14:28

NPO 3FM maakt een thema-uitzending naar aanleiding van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van presentator Kaj van der Ree. De radiozender zendt die vrijdagavond uit op het voormalige tijdslot van Kaj, laat 3FM vandaag weten aan BuzzE.

"Tijdens deze uitzending willen we een open gesprek voeren met deskundigen en luisteraars"

"Als publieke zender vinden we het belangrijk om een actueel thema als online seksueel grensoverschrijdend gedrag te bespreken met onze luisteraars. Daarom hebben we samen met BNNVARA besloten om op vrijdagavond 24 januari, tijdens het voormalige tijdslot van Kaj van der Ree, een 3FM Special te maken rondom dit thema", zo laat de zender weten. "Tijdens deze uitzending willen we een open gesprek voeren met deskundigen en luisteraars. De presentatie is in handen van Eva Koreman. Iedereen die vragen heeft of ervaringen wil delen over online seksualiteit, is welkom bij 3FM."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Slachtoffer Kaj van der Ree: 'Hij vroeg me m'n kleding uit te doen'

Kaj raakte vorige week in opspraak nadat jonge vrouwen op social media hadden gezegd op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de presentator en YouTuber te hebben ontvangen. BNNVARA stopte per direct met het tv-programma Proefkonijnen, waarvan hij medepresentator was, en zijn radioshow Skaj Is The Limit. Het Rode Kruis zette Kaj maandag na jaren aan de kant als ambassadeur.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rode Kruis zet Kaj van der Ree aan de kant als ambassadeur

De vlogger bood zaterdag in een verklaring zijn excuses aan en gaf toe "domme fouten" te hebben gemaakt.

In RTL Boulevard deden een aantal slachtoffers van Kaj hun verhaal. Je ziet het in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore