Entertainment

Victoria Koblenko en Lev geprezen om Vier Handen Op Eén Buik

22 januari 2020 13:25 Aangepast: 22 januari 2020 13:53
Beeld © BNNVARA

Een primeur gisteravond in Vier Handen Op Eén Buik. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma hielpen zowel een bekende mama als papa een stel aanstaande ouders. Aan Victoria Koblenko (39) en Evgeniy Levchenko (42) de eer om met zijn tweeën de 20-jarige Jennifer en haar vriend Robert van 21 te helpen.

"Goed om te zien dat er ook eens aan de Papa wordt gedacht"

In de derde aflevering staat de zwangerschap van de twintig jarige Jennifer centraal. Een flinke trek voor sushi deed haar besluiten een zwangerschapstest te doen. Toen de test positief bleek te zijn, stond het huilen haar nader dan het lachen. Maar gelukkig staat ze er niet alleen voor. Haar vriend steunt de aanstaande moeder voor de volle 100%. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Isa Hoes en Romy ontroeren in Vier Handen Op Eén Buik

Maar het had niet veel gescheeld, of die vaderrol was er helemaal niet geweest. De mommy to be dacht namelijk ook aan een abortus. Inmiddels zit het stel samen op een blauwe wolk en zijn helemaal klaar voor de komst van hun zoontje, Jesse. Alleen de veertig weken van de zwangerschap uitzitten is voor Jennifer een hele opgave, laat staan de bevalling.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Victoria Koblenko helemaal klaar met 'papa-dag'

Gelukkig zijn daar Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko die haar gerust komen stellen. Want niet alleen bij Jennifer gieren de zenuwen door het lijf, ook aanstaande papa Robert vindt het allemaal best spannend. Evgeniy Levchenko helpt hem daarom om in zijn rol als vader te komen. Hoewel het anders is dan kijkers gewend zijn, wordt de aanpak van het stel gewaard op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Vier Handen Op Eén Buik keert terug met nieuwe bekende moeders

Hoewel het allemaal rozengeur en maneschijn lijkt, blijkt na de uitzending dat het minder gaat met de ouders. Als de camera's uitstaan gaat het helemaal mis en de baby is inmiddels ook uit huis geplaatst. Kijk de aflevering hier terug.

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien bij NPO3.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore