Ga naar de inhoud
Entertainment

Özcan Akyol zet schaar in BN'ers in nieuw interviewprogramma

Beeld © ANP

De presentator interviewt bekende gasten in zijn nieuwe programma, terwijl ze in de kappersstoel zitten. Özcan Akyol (35) knipt en trimt de BN'ers zelf terwijl hij met ze kletst. Onder anderen Loretta Schrijver, Cornald Maas, Jan Slagter en Ronald de Boer laten zich in De geknipte gast onder handen nemen, heeft BNNVARA woensdag bekendgemaakt.

"Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd"

De gasten komen langs bij Özcan voorafgaand aan een belangrijk evenement. Terwijl de presentator met schaar en trimmer bezig is, praat hij met hen over hun werk en privéleven.

Presenteren
Lees ook:
Presenteren Sterren op het doek droom voor Özcan Akyol

De klanten van zijn kapperszaak kunnen naast een knip -of trimbeurt ook rollers laten inzetten, zich laten scheren of hun wenkbrauwen door middel van threading laten bijwerken. Ze hoeven niet met klamme handen de kappersstoel in te stappen, de presentator is het kappersvak niet vreemd. "In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd."

Doodsbedreiger
Lees ook:
Doodsbedreiger Özcan Akyol opgepakt

Het vijftien minuten durende programma is vanaf 4 februari vijftien weken lang te zien op NPO 2.