Entertainment

Bijzonder cadeau voor cast Flikken Maastricht

21 januari 2020 18:35 Aangepast: 21 januari 2020 19:11
Beeld © Instagram: @angelaschijfofficial

Bijna 5,5 jaar na de winst van de Gouden Televizier-Ring hebben de hoofdrolspelers van Flikken Maastricht een eigen ring gekregen van AVROTROS en Hollands Licht. Aanleiding is de 150e aflevering die in maart wordt uitgezonden.

"We kunnen niet zonder elkaar"

"Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier-Ring 2014, die de serie toen won", zo schrijft Angela Schijf op Instagram bij een foto van het eindresultaat. Ook Victor Reinier, Oda Spelbos en Sergio IJssel laten daarop hun pas gekregen ring zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ga er goed voor zitten: Flikken Maastricht begint vanavond weer

Flikken Maastricht is inmiddels toe aan zijn veertiende seizoen. "Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen", vervolgt Angela, die de rol van Eva van Dongen speelt.

View this post on Instagram

Ik was bijna te laat voor het officiële persmoment omdat ik de parkeergarage niet kon vinden. Reinout Oerlemans, Victor Reinier en ik werden ontboden bij burgemeester Gerd Leers van Maastricht en kondigden een nieuwe Nederlandse politieserie aan. Het was eind 2006 en een jaar later was Flikken Maastricht te zien op NPO1 en het succes overweldigend. Wolfs en Eva hebben inmiddels bewezen 9 levens te hebben en Marion en Romeo overstijgen de politietermen waakzaam & dienstbaar. Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier Ring 2014, die de serie toen won. Een cadeau ter ere van de 150e aflevering die op 6 maart aanstaande uitgezonden zal worden. De langstlopende Nederlandse dramaserie. Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen. Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productie assistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt- we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork. Dank je wel Avrotros en Hollands Licht voor het cadeau. Dank je wel, lieve Flikkenfamilie, voor álles 💙 #flikkenmaastricht #avrotros #hollandslichtproducties #goudentelevizierring #teamwork

A post shared by Angela Schijf (@angelaschijfofficial) on

"Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht", vindt Angela. "Van productieassistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt - we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore