Entertainment

André Hazes is jarig: in vogelvlucht door zijn turbulente leven

21 januari 2020 15:07 Aangepast: 21 januari 2020 15:08
Beeld © ANP

André Hazes viert vandaag alweer zijn zesentwintigste verjaardag. Hoewel de volkszanger pas iets meer dan een kwart eeuw oud is, heeft hij al behoorlijk veel meegemaakt. We nemen je mee door het turbulente leven van André Hazes (junior).

Als kleine dreumes is André uiteraard bekend door zijn vader: André Hazes senior, wiens songteksten tot op de dag van vandaag een begrip zijn voor vrijwel iedere Nederlander. Zijn vader overlijdt op 53-jarige leeftijd in 2004. De kleine André, die dan nog vaker Dreetje wordt genoemd, is dan pas tien jaar oud.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Bridget Maasland noemt André Hazes de liefde van haar leven

In 2010 begint André zelf ook met zingen. Zes jaar later scoort hij een grote hit met Leef, wat uitgroeit tot bijna net zo'n grote meezinger als de liedjes van zijn vader. De laatste jaren lezen we ook vaak over de mysterieuze ruzie met zijn zus Roxeanne (27), waarvan niemand precies weet hoe het zit. Ook gaat het vaak over zijn liefdesleven. Van 2014 tot 2019 heeft André een relatie met Monique Westenberg (41), met wie hij in 2016 ook een kindje krijgt dat naar zijn vader en hem wordt vernoemd. Zijn relatie met Monique loopt eind 2019 op de klippen. Niet veel later blijkt dat André een nieuwe liefde heeft gevonden in presentatrice Bridget Maasland (45). De twee kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. Vandaag, op zijn verjaardag, noemt Bridget hem 'de liefde van mijn leven'.

Kleine André met zijn vader, moeder en zus Kleine André met zijn vader, moeder en zus
André Hazes in de videoclip van zijn hit Leef André Hazes in de videoclip van zijn hit Leef
André met een hologram van zijn vader, tijdens Holland Zingt Hazes André met een hologram van zijn vader, tijdens Holland Zingt Hazes
André als presentator van het programma Rad van Fortuin André als presentator van het programma Rad van Fortuin
André samen met zijn zoontje, André Hazes jr. André samen met zijn zoontje, André Hazes jr.
André Hazes en Bridget Maasland André Hazes en Bridget Maasland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore