Entertainment

Ozzy Osbourne wil 2019 zo snel mogelijk vergeten

21 januari 2020 04:58 Aangepast: 21 januari 2020 07:59
Beeld © ANP

In een interview met Good Morning America dat dinsdag wordt uitgezonden noemt hij het afgelopen jaar "het slechtste, langste, pijnlijkste, belabberdste uit mijn leven."

De rocker tobde vorig jaar behoorlijk met zijn gezondheid. Hij maakte een nare val toen hij 's nachts naar het toilet moest en kreeg daardoor weer last van letsel dat hij in 2003 opliep bij een ongeluk met een quad. Na de val onderging hij drie operaties. Het herstel duurde langer dan verwacht, waardoor hij meerdere concerten moest afzeggen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elton John en Ozzy Osbourne slaan handen ineen

Toch ging het volgens familie lang niet zo slecht met Ozzy als sommige media beweerden. Meerdere keren in 2019 doken er berichten op dat de 71-jarige op zijn sterfbed zou liggen. De Black Sabbath-zanger ontkende dat zelf in oktober.  

Aan het begin van 2020 liet ook dochter Kelly weten de geruchten zat te zijn. "Ik heb een heerlijke start van 2020 gehad met mijn familie", aldus de presentatrice op Instagram. "Toen ik thuiskwam las ik misselijkmakende artikelen over mijn vader die stervende zou zijn. Soms word ik echt ziek van de media. Het is geen geheim dat mijn vader een moeilijk jaar heeft gehad als het gaat om zijn gezondheid maar dit is volslagen onzin."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kelly Osbourne ontkent stervende vader Ozzy Osbourne

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore