Entertainment

Courteney Cox staat vierkant achter reünie Brad en Jennifer

21 januari 2020 04:17 Aangepast: 21 januari 2020 08:00
Beeld © Getty Images

Foto's van Jennifer Aniston (50) en ex Brad Pitt (56) die elkaar achter de schermen van de SAG Awards feliciteerden gingen zondagavond viral, en een van de fans van de beelden is een goede bekende van Aniston. Haar Friends-collega Courteney Cox (55) likete een flink aantal van de kiekjes die door entertainmentsites werden gedeeld.

Buzzfeed nam de Instagramlikes van de reünie van Brad en Jennifer door en constateerde dat ook Courteney geen genoeg kon krijgen van het weerzien van de twee, die in 1998 een relatie kregen en zeven jaar bij elkaar bleven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Aniston gaat de streamingoorlog aan met nieuwe show

De actrice was overigens niet de enige ster die meeging in de hype. Jamie Lynn Spears' reactie op Instagram was: "Hier zullen we onze kleinkinderen over vertellen, zo belangrijk is het."

Rumer Willis schreef: "Mijn arme hart kan dit niet aan" en Brooklyn Decker leek het kiekje met een loep te hebben bekeken: "Zie ik daar een van haar vingers onder zijn revers?", vroeg de actrice zich af.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Brad Pitt over hoe scheiding invloed op hem had

De acteurs waren van 2000 tot 2005 getrouwd. Beide hertrouwden: Brad met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen deelt, en Jennifer met Justin Theroux. Inmiddels zijn ze alle twee weer vrijgezel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore