Entertainment

J.Lo droeg 9 miljoen aan juwelen naar SAG Awards

21 januari 2020 03:21 Aangepast: 21 januari 2020 07:51
Beeld © ANP

Een prijs won Jennifer Lopez (50) bij de SAG Awards niet, maar de genomineerde actrice schitterde wel in letterlijke zin op de rode loper. J.Lo droeg voor miljoenen aan diamanten naar de ceremonie van acteursbond SAG-AFTRA.

Luxejuwelier Harry Winston maakte maandag bekend dat de sieraden die het bedrijf aan de zangeres uitleende voor de awardshow bij elkaar 9 miljoen dollar (ruim 8 miljoen euro) waard waren.  

J.Lo's sieraden voor de avond bestonden uit een 73,55-karaats ketting, 13,77-karaats oorbellen, 59,27- en 35.42-karaats armbanden en twee diamanten ringen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez ligt niet wakker van Oscarsnominaties

Jennifer was genomineerd voor de award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar werk in stripperdrama Hustlers. Die prijs ging echt naar Laura Dern voor haar rol in Marriage Story.

Ondanks alle prijzen ging het gisteren maar om een ding: Brad Pitt en Jennifer Aniston. Precies 15 jaar na hun scheiding zijn de twee voormalige tortelduifjes weer hand in hand gespot. De geruchtenmolen draait daardoor vandaag op volle toeren: komt het droomkoppel dan eindelijk weer bij elkaar of niet?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez wil normaler leven leiden buiten Amerika

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore