Entertainment

Tino Martin moet optreden in Carré afbreken: 'Spijt me'

20 januari 2020 21:34 Aangepast: 20 januari 2020 21:35
Beeld © ANP

Vervelend nieuws voor de fans van Tino Martin (35) die naar Carré in Amsterdam waren afgereisd. De zanger heeft zijn show moeten afbreken omdat het, naar eigen zeggen, "voor geen meter ging."

"Het spijt me"

Op Instagram gaat Tino verder in op zijn besluit de show te staken. "Het gaat voor geen meter. Het spijt me”, vertelt Tino op het podium. Toch krijgt hij een groot applaus van het publiek en dat ontroert hem. "Deze reactie geeft mij zoveel kracht en zoveel steun en liefde", aldus de zanger.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Monique Westenberg over liefdesgeruchten Tino Martin

Tino heeft wel een verklaring voor zijn afgebroken optreden. "Ik heb al enige dagen de griep en ben getergd door een droge kriebelhoest. Alles geprobeerd maar het mocht niet baten. Spijtig genoeg hield mijn stem het niet. Ik moest de theatershow staken", legt hij uit.

Zijn fans die waren komen opdraven, hoeven niet te vrezen. Zij krijgen hun optreden alsnog. "Deze avond gaan we binnen hele korte tijd met zijn allen over doen, oké? Een hele dikke zoen van mij. Het spijt me, het spijt me. Jongens, het spijt me echt. Het is echt puur mijn stem en de verkoudheid. Ga lekker een borrel drinken met z’n allen", besluit de zanger.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Tino Martin blikt terug op veelbewogen jaar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore