Ga naar de inhoud
Entertainment

Nikkie de Jager doet haar verhaal bij Ellen DeGeneres

Beeld © Getty Images

Haar 'coming out' heeft de afgelopen week heel wat teweeggebracht. Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland was het groot nieuws dat Nikkie de Jager (25), beter bekend als Nikkie Tutorials, in het verkeerde lichaam is geboren. De YouTube-ster is nu zelfs uitgenodigd om haar verhaal te doen bij Ellen DeGeneres (61). 

"Ik voel me zo vereerd"

Nikkie laat via Instagram weten dat ze - as we speak - op het punt staat om naar Amerika te vliegen. "Het gaat echt gebeuren", vertelt ze ietwat gespannen aan haar Instagram-volgers. "Ik voel me zo vereerd en kan niet geloven dat dit gebeurt."

Nikkie zit 22 januari in de uitzending, samen met Colin Farrell en de Jonas Brothers. "Ze praat met Ellen over haar video, wat zeker een onvergetelijk gesprek zal zijn", luidt de tekst op de website van de talkshow.

Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager doet een boekje open over verloving

De video waarin Nikkie haar verhaal doet, is inmiddels door meer dan 31 miljoen mensen bekeken en werd vaker aangeklikt dan bijvoorbeeld de video's waarin de internet-ster de make-up van Kim Kardashian en Jessie J doet. "Ik wilde dit onderdeel van mezelf al zo lang met jullie delen. Maar de timing was nooit goed (...) Ik had niet verwacht dat vandaag de dag zou zijn, maar hier zijn we dan. Ik ben Nikkie Tutorials, ik ben mezelf. Ik heb geen labels nodig. Ik deel dit met jullie, omdat ik nu vrij genoeg ben om mijn eigen pad te volgen", aldus de beautygoeroe.

Ondanks
Lees ook:
Ondanks succes blijft Nikkie de Jager soms onzeker

Een andere heftige onthulling die Nikkie afgelopen week deed, is dat ze gechanteerd werd. "Blijkbaar zijn er mensen die authentieke mensen haten", vertelde ze in haar video. "Mensen hebben me gechanteerd, omdat ze mijn verhaal wilden lekken aan de media. Het was doodeng, om te weten dat er zulke nare mensen bestaan die iemands ware zelf niet willen respecteren. Dat is verschrikkelijk." 

John van den Heuvel vindt de situatie weerzinwekkend en bood de make-up artist in RTL Boulevard hulp aan.

John van den Heuvel biedt hulp aan gechanteerde NikkieTutorials

00:38