Entertainment

Manager Adele: 'Nieuwe album komt er bíjna aan'

19 januari 2020 17:11 Aangepast: 19 januari 2020 17:28
Adele Beeld © Getty Images

Goed nieuws voor de fans van Adele. De 31-jarige zangeres komt dit jaar met nieuwe muziek, haar vierde studioalbum. En dat zou wel eens eerder kunnen zijn dan menigeen verwacht, liet haar manager doorschemeren.

"Ze blikt terug op een heel zwaar jaar"

Adele bracht in 2015 voor het laatst een album uit. 25 was de opvolger van de platen 21 (uit 2011) en 19 (uit 2008). Een nieuwe plaat volgt, "hoe sneller hoe beter", aldus Adele's manager in het tijdschrift Music Week.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trainer Adele vertelt over 'intens' gewichtsverlies zangeres

In september werd al gespeculeerd over nieuwe muziek van de zangeres, die onlangs is gescheiden van haar man Simon Konecki. Volgens ingewijden zou Adele op haar nieuwe album zingen over haar liefdesverdriet. "Ze blikt terug op een heel zwaar jaar, maar zei eerder al dat het schrijven van muziek therapeutisch werkt voor haar. Je ziet dat ze er klaar voor is alles te delen met haar fans", zei een ingewijde destijds.

Adele is de laatste tijd veel in het nieuws, maar niet om haar muziek. De zangeres is enorm afgevallen en choqueert daarmee haar fans, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore