Entertainment

Duncan Laurence doet belofte: 'Heel veel nieuwe muziek in 2020'

19 januari 2020 07:11 Aangepast: 19 januari 2020 12:31
Duncan Laurence Beeld © ANP

Duncan Laurence heeft voor het nieuwe jaar grote plannen. De songfestivalwinnaar wil veel nieuwe muziek uitbrengen en gaat ook veel optreden. "Ik ga gewoon lekker de muzikant uithangen", zegt hij tegen BuzzE.

"Er komt heel veel muziek in ieder geval"

Of in 2020 het langverwachte debuutalbum van Duncan uitkomt, laat de zanger nog even in het midden. "Misschien...", zegt hij geheimzinnig. "Maar er komt heel veel muziek in ieder geval. Ik weet nog niet in welke vorm dat uiteindelijk gaat zijn maar er komen sowieso heel veel nieuwe songs", aldus Duncan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan Laurence kijkt trots terug op eerste Europese tour

"Ik heb heel veel ideeën, en vooral richting Eurovision natuurlijk waar ik ook zal optreden. Dat gaat te gek worden", vervolgt Duncan. "Verder komt de Ziggo Dome er aan en ik ga festivals doen. Het wordt de eerste keer dat ik echt een festivalseizoen ga meedraaien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan Laurence gelooft in Jeangu Macrooy: 'Ik vind het te gek'

Duncan is onder meer al bevestigd voor Paaspop. Op 26 maart vult hij voor het eerst de Ziggo Dome.

Bovendien staan er nog meer spannende dingen op het programma. Zo komt het Eurovisiesongfestival steeds dichterbij en kan ook Duncan niet wachten tot Jeangu het podium beklimt voor Nederland. In de video hieronder vertelt de winnaar van vorig jaar dat de nieuwe deelnemer hem altijd mag bellen voor advies. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore