Entertainment

Vriend Roxeanne Hazes zet liefje in zonnetje op verjaardag

18 januari 2020 14:15 Aangepast: 18 januari 2020 14:15
Erik Zwennes en Roxeanne Hazes Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes mag vandaag maar liefst 27 kaarsjes uitblazen en dat viert de zangeres op Instagram. Ook haar vriend Erik Zwennes wil de dag vieren en brengt een ode aan zijn vriendin op social media.

"We gaan er een topdag en een wereldjaar van maken"

Roshe, wat blijkbaar de bijnaam van Erik is voor zijn lief Roxeanne, is vandaag jarig. De zangeres is 27 geworden en dat viert het stel uitbundig op Instagram. "Gefeliciteerd mijn heerlijke, knappe, lieve, hilarische, loyale allessie", aldus Erik in zijn verjaardagsbericht aan zijn liefje. "We gaan er een topdag en een wereldjaar van maken. Hou van jou." De vriend van de zangeres kan op bakken felicitaties rekenen onder de reeks kiekjes van Roxeanne. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes deed als tiener aan 'hekserij'

Erik had ook nóg een speciale boodschap voor zijn vriendin. Op haar eigen Instagram deelt Roxeanne een wel heel schattig filmpje van haar vriend en hun zoontje Fender die een verjaardagscadeau voor haar maken. Het kleine mannetje heeft ogenschijnlijk het creatieve talent van zijn moeder geërfd en schildert erop los voor zijn mama. "Ik ben vandaag 27 geworden, dus mijn zoon heeft een prachtig kunstwerk voor me gemaakt", schrijft de Mama was een klootzak-zangeres bij de lieve video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes treedt op in ondergoed

Hoewel het nu helemaal lekker lijkt te gaan met Roxeanne heeft ze ook zwaardere tijden meegemaakt, zoals ze vertelt in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore