Entertainment

Coach Anouk schrijft The Voice-Richy af

17 januari 2020 22:29

Het was een spannende avond voor de kandidaten van The voice of Holland. Nu het einde van The Battles in zicht komt worden de laatste kaarten geschud. Wie gaat er mee naar de The Knockouts? En voor wie stopt het avontuur? Als het aan coach Anouk (44) ligt mag Richy Brown (37) zijn koffers pakken.

"Jij hebt al zoveel dingen gedaan en geprobeerd"

De eerste battle van de avond is tussen oude rot in het vak Richy Brown en de 26-jarige Pilar Oreel. Aan de twee de eer om het favoriete nummer van Lil’ Kleine te zingen: Ain't That a Kick in the Head? Hoewel Ali na afloop enthousiast is, heeft Anouk gemengde gevoelens...

Vooral over Richy. "Met alle respect Richy”, begint ze haar commentaar. "Jij hebt al zoveel dingen gedaan en geprobeerd. Je bent 37 nu en gaat richting de 40. Als je al zoveel hebt gedaan, ook op een behoorlijk level, en het is nog altijd niet gebeurd…. Dan gaat het hem waarschijnlijk niet meer worden. Hoe goed je ook kan zingen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marco Borsato mogelijk niet te zien in finale The Voice Kids

Waylon is het met haar eens, en vindt Pilar er veel meer uitspringen. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de rapper kiest voor Pilar. "Het voelde een beetje nasty, dat Anouk dat zei", reageert Richy na afloop. "Ik wilde gewoon iets commerciëler en dat iemand dan zegt: ‘Je bent te oud’. Misschien volgend jaar The Voice Senior."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B doet The Voice-kandidaat opmerkelijk voorstel

The voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Kijk de aflevering van vanavond hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore