Entertainment

Channing Tatum knielt voor Iris van den Ende

17 januari 2020 15:54 Aangepast: 17 januari 2020 15:55
Beeld © Getty Images

Een avond met een gouden randje voor Iris van den Ende (30), de dochter van theaterproducent Joop van den Ende (77). Tijdens de première van Magic Mike Live in Berlijn ging niemand minder dan Channing Tatum (39) op zijn knieën voor haar.

"Dank je voor dat je in ons geloofde en dat je ons hier hebt gebracht"

In diverse video's is te zien hoe Iris, onder luid applaus en gejoel van het publiek, naar voren wordt gehaald door Channing. Terwijl hij door zijn knieën zakt, bedankt hij haar voor het vertrouwen in hem en in de show. "Jij geloofde in ons, toen niemand wist wie the fuck we waren", spreekt de Magic Mike-ster zijn dank uit namens het hele team. 

"Jij bracht de ziel in deze plaats, jij zorgt deze energie hier en we houden van je! Iedereen hier van ons houdt van jou. Dank je! Dank je dat je in ons geloofde en dat je ons hier hebt gebracht."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pak je kans: Channing Tatum is weer vrijgezel

De Van den Ende-telg is met haar bedrijf Medialane verantwoordelijk voor het naar Duitsland brengen van Magic Mike Live, nadat ze de show had gezien in Londen. Ze had er zelfs zoveel vertrouwen in dat ze een club compleet liet ombouwen voor de show. Magic Mike Live is inmiddels in Berlijn, Londen en Las Vegas te zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Channing Tatum en Jenna Dewan officieel gescheiden

Hoewel Channing zijn bewondering voor Iris tijdens de première niet onder stoelen of banken schoof, verklapte de acteur tijdens de voorstelling dat hij en zijn ex (Jessie J) weer contact hebben. De acteur en de zangeres zouden eind 2019 een punt achter hun relatie hebben gezet en als vrienden uit elkaar gegaan zijn. "Ze zijn nog steeds heel hecht en zijn nog steeds goede vrienden", liet een bron destijds weten in Us Weekly.

Channing en Jessie J kregen vorig jaar oktober een relatie. Hun liefdesaffaire begon een paar maanden nadat bekend werd dat de acteur en zijn vrouw Jenna Dewan, met wie hij een dochter heeft, uit elkaar waren. Channing en Jenna zijn nog niet officieel gescheiden, hoewel Jenna Dewan inmiddels al in verwachting is van haar nieuwe vriend.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore