Entertainment

Bonje tussen kinderen Michael Jackson: 'Spreken elkaar niet'

17 januari 2020 15:14
Prince, Paris en Blanket Jackson in 2011 Beeld © Getty Images

Het is menens tussen Prince (22), Paris (21) en Blanket Jackson (17). De drie kinderen van wijlen Michael spreken en zien elkaar niet meer, laat een goede vriend van de familie weten. Het liefdesleven van Paris zou voor frictie zorgen.

"Alles wat hij ooit kende is hem ontnomen"

Er is flinke ruzie tussen de Jackson-kinderen. De vete leek bijgelegd toen Paris en Prince onlangs samen meededen aan een fotoshoot voor Vogue, maar al snel was er weer frictie tussen broer en zus. De reden: muzikant Gabriel Glenn, het nieuwe vriendje van Paris. "De rest van de familie kan hem niet uitstaan", zegt een insider. "Ze denken dat hij een geldwolf is, en dat zijn hippie-levensstijl de deur opnieuw zal openzetten voor haar verslavingen", aldus de bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Neef Michael Jackson naar Nederland voor docu

Paris wil niets weten van kritiek op haar nieuwe liefde. "Wanneer iemand iets over hem zegt, duwt ze hen weg," zegt de bron. "Dat is jammer, aangezien Paris en Prince vroeger twee handen op één buik waren." Maar het grootste slachtoffer van de situatie is Blanket, zegt de bron. Blanket was de jongste van het stel toen Michael Jackson tien jaar terug stierf. Hij werd enorm gepest met zijn naam, wat weinig goeds deed voor zijn zelfvertrouwen. Hij veranderde zijn naam daarom in Bigi. 

 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nabestaanden Michael Jackson schikken met Disney

Blanket alias Bigi lijdt ontzettend onder de ruzie tussen Paris en Prince. Hij had al een trauma door het overlijden van zijn vader en nu kunnen zijn broer en zus ook niet meer door één deur. Zij waren volgens de bron de enige mensen bij wie hij zich nog veilig voelde: "Alles wat hij ooit had, is hem ontnomen. Gelukkig heeft hij nu een vriendin, Molly, die hem kan kalmeren. Het zou best kunnen dat hij haar dit jaar ten huwelijk vraagt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp maakt satirische musical over Michael Jackson

Maar ook over dat onderwerp clashen de broers met hun zus. Paris vindt het oneerlijk dat Molly wél wordt geaccepteerd door de familie. "Ze vindt dat er een dubbele standaard wordt gehanteerd", zegt de bron. "Ze gelooft dat Gabriel haar gered heeft en wil nergens naartoe zonder hem. Ondertussen duwt ze haar broers alleen maar verder weg."

Het zou ook rommelen omdat de kinderen onderling kibbelen over de erfenis van  Michael én over de documentaire Leaving Neverland, waarin de poplegende wordt beschuldigd van het seksueel misbruik van jongens. 

Paris heeft de afgelopen jaren het best lastig gehad. Zo werd ze opgenomen in een afkickkliniek en werd ze achtervolgd door de paparazzi, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore