Entertainment

Twan Huys presenteert Buitenhof tot einde seizoen

17 januari 2020 12:36 Aangepast: 17 januari 2020 13:22

Twan Huys (55) presenteert tot eind van dit seizoen het discussieprogramma Buitenhof op NPO 1. Hij vervangt daarmee Hugo Logtenberg die namens BNNVARA de nieuwe talkshow Op1 op de vrijdagavonden presenteert.

"Het is eervol toe te treden tot het presentatieteam van Buitenhof, de bakermat van de televisiejournalistiek", laat Twan Huys weten. Hij presenteert Buitenhof afwisselend met Pieter Jan Hagens.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Twan Huys is weer terug bij de publieke omroep

Huys presenteerde jarenlang bij de publieke omroep programma's als Nieuwsuur en College Tour. In 2018 stapte hij over naar RTL waar hij RTL Late Night ging presenteren als opvolger van Humberto Tan (54). De talkshow werd geen groot succes en de commerciële omroep stopte er vorig jaar maart mee. In december viel Huys eenmalig in bij Buitenhof en had hij onder anderen EU-commissaris Frans Timmermans (58) te gast.

Volgende week zondag is president Klaas Knot (52) van De Nederlandsche Bank zijn eerste gast, meldt RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting (33) op Twitter. Huys kwam zijn oud-collega tegen bij de kapsalon.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Late Night met Twan Huys en 6 Inside 'slechtste' programma's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore