Entertainment

Maxime Meiland komt met eigen kledinglijn

16 januari 2020 22:41 Aangepast: 16 januari 2020 22:41
Maxime Meiland Beeld © Instagram @maximemeiland

De Meilandjes zijn van alle markten thuis. Waar haar ouders al tot twee keer toe een kasteel omtoverden tot een hotel, een woonwinkel opzetten én een eigen wijnlijn op de markt brachten, is het nu de beurt aan Maxime (23). De Chateau Meiland-ster komt met een eigen kledinglijn, bevestigt ze op Instagram.

"Coming this year!"

Met een schare aan fans en miljoenen kijkers van Chateau Meiland is het niet zo gek dat alles wat het gezin aanraakt in goud lijkt te veranderen. De extravagante kasteeleigenaren hebben al heel wat bedrijven opgezet, maar nu lijkt jongste dochter Maxime helemaal in haar eentje iets te gaan doen. Op Instagram werd de 23-jarige gevraagd wat haar favoriete kledingmerken of -winkels zijn en daar had ze een bijzonder antwoord op: "Mijn eigen! Coming this year!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maxime Meiland en dochtertje Claire zijn elkaars evenbeeld

Wanneer de lijn uitgebracht wordt en waar is nog onduidelijk. Maxime heeft ook nog niet eerder iets met mode gedaan, maar het zal ongetwijfeld een gigantisch succes worden. Onlangs bracht het gezin nog een eigen wijnlijn op de markt, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore