Entertainment

Trainer Adele vertelt over 'intens' gewichtsverlies zangeres

16 januari 2020 16:53 Aangepast: 16 januari 2020 18:33
Adele Beeld © Getty Images

Adele heeft een gigantische transformatie doorgemaakt in een ogenschijnlijk korte tijd. De voormalige trainer van de zangeres Camilla Goodis geeft in een nieuw interview met het Britse programma Lorraine toe hoe de 31-jarige zomaar 35 kilo is verloren.

"Ze ziet er fantastisch uit" 

Adele's voormalige persoonlijke trainer Camila weet hoe de zangeres opeens zoveel is afgevallen. Het geheim van het gewichtsverlies is slechts een "intens" dieet, waarbij de Someone Like You-zangeres de helft van de aanbevolen hoeveelheid calorieën tot zich nam én groene smoothies dronk. Dat betekent volgens Camila dat ze maar duizend calorieën binnenkreeg per dag. "Zet ziet er fantastisch uit, heeft haar hele levensstijl op de schop genomen en haar dieet veranderd", vertelt de personal trainer aan het tv-programma Lorraine.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans maken zich zorgen om Adele: 'Veel te dun'

Camila denkt dat Adele nu meer traint en het inmiddels leuk vindt, maar dat het voor 90% neerkomt op haar dieet. "Er is geen geheim, ik heb haar niet geholpen met het dieet. Ze begon met dit specifieke dieet en nu eet ze gewoon een stuk gezonder. Het is dus een goed regime om veel gewicht te verliezen", aldus de trainer. "Sommige critici zeggen nu: 'Ze is veel te dun.' Nee! Ze ziet er fantastisch uit." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Onherkenbaar: Adele straalt als nooit tevoren in kerstkiekjes

De personal trainer vindt het ook hypocriet dat Adele eerst werd belaagd omdat ze te zwaar zou zijn, maar nu omdat ze te dun zou zijn. "Je kunt dus niet winnen en dat is verdrietig", aldus Camila. De Hello-zangeres kreeg bakken met kritiek over zich heen toen ze werd gespot in Anguilla met Harry Styles en James Corden.

De artiest zag er volgens haar fans en critici opeens veel te mager uit terwijl ze op het strand was. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore