Entertainment

Teen Mom-Jenelle weer herenigd met ex-man David

15 januari 2020 16:58
David en Jenelle Beeld © Getty Images

Het lijkt weer helemaal koek en ei tussen Jenelle Evans (28) en haar bijna-ex-man David Eason (30). De Teen Mom-ster liet afgelopen week het contactverbod opheffen en de twee zijn alweer samen gesignaleerd. Er is echter geen sprake van liefde tussen de twee, meldt TMZ.

Het drama tussen Jenelle en David lijkt, in ieder geval voorlopig, te zijn opgelost. De Teen Mom-ster liet vorige week haar contactverbod tegen haar aanstaande ex-man opheffen. Het voormalige koppel lijkt het te hebben bijgelegd en er samen voor te gaan. Jenelle en David werden namelijk gespot in Nashville samen met hun dochtertje Ensley, meldt TMZ. De ex-liefjes zouden proberen goed met elkaar om te gaan omwille van hun kinderen en het co-ouderschap te testen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Kailyn heeft het gehad met 'regeltjes' moedermaffia

De Teen Mom-dame liet dus ook het contactverbod opheffen en volgens TMZ doet ze dat zodat haar 2-jarige dochter Ensley tenminste een vader heeft. Bovendien zou Jenelle het zat zijn om elke keer weer naar de rechtbank te moeten. Voor de fans van de realityster is het wel opvallend, aangezien Jenelle onlangs nog aangaf voor haar "leven en het welzijn van mijn kinderen" te vrezen. Bronnen melden aan TMZ dat er geen sprake is van een verzoening en dat de scheiding alsnog zal worden doorgezet. 

Het is een hectisch jaar geweest voor Jenelle, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore