Entertainment

Vanessa Hudgens en Austin Butler zijn niet langer meer een koppel

14 januari 2020 21:50
Beeld © Getty Images

Vanessa Hudgens (31) gaat weer als single lady door het leven. De High School Musical-ster zou na negen jaar een punt hebben gezet achter haar relatie met acteur Austin Butler (28).

"Vanessa heeft iedereen al verteld over hun break-up"

Een bron zou verteld hebben aan Us Weekly dat het acteurskoppel definitief uit elkaar zou zijn. "Vanessa heeft iedereen al verteld over hun break-up", aldus de insider. De geruchten gaan al een tijdje, aangezien de twee de feestdagen zonder elkaar hebben doorgebracht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vanessa Hudgens doet boekje open over relatie Zac Efron

Waarom het stel uit elkaar is, is niet bekend. In november van 2018 zei de actrice nog dit over haar relatie in Women's Health. "We respecteren, vertrouwen en bewonderen elkaar. Het is nu zo solide omdat ik me sterk voel als een onafhankelijke vrouw. Ik ben erg onafhankelijk, maar het is leuk om een ​​beste vriend te hebben waarmee je zowel overwinningen als verliezen kunt delen. "

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Vanessa Hudgens gaat nog een kerstfilm maken voor Netflix

De voormalig tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van High School Musical in 2005, toen Vanessa nog een relatie had met haar co-ster Zac Efron. Maar de vonk sloeg pas over in 2011, waarna ze een jaar later hun relatie officieel naar buiten brachten tijdens de premiere van Journey 2: The Mysterieus Island.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore