Entertainment

Xelly Cabau deelt eerlijke before en after foto's

14 januari 2020 17:34
Beeld © ANP

Ook bij Xelly Cabau staat de eerste maand van het jaar in het teken van afvallen. Het zusje van heeft er wel een goede reden voor, want over een paar maanden stapt ze in het huwelijksbootje. Om zichzelf wat extra motivatie te geven, besluit ze haar strijd tegen de kilo's te delen met haar Instagram-volgers.

"De harde waarheid"

Niet alleen haar zwangerschap heeft haar lichaam doen veranderen, dat geeft make-up artist aan de hand van twee foto's van haar lichaam toe. "De harde waarheid", noemt ze het zelfs. "En nee, dit komt niet door mijn zwangerschap!"

Na de geboorte van zoontje Yono kwam Xelly 30 kilo aan, en die zijn er inmiddels ook alweer vanaf. Haar geheim? Ze heeft geen idee. "Ik at twee maaltijden per maaltijd. Vraag maar aan mijn vrienden; het is echt heel erg", vertelde ze eerder in een van haar video's.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly Cabau van Kasbergen viel 30 kilo af

De jonge moeder heeft nog een paar maanden voordat ze zich in haar trouwjurk moet hijsen. Voordat het zover is wil ze wel nog graag negen kilo kwijt. "Beauty start bij het moment dat je besluit jezelf te worden", sluit haar post positief af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly Cabau van Kasbergen smoorverliefd op haar zoontje

Xelly, die al meer dan tien jaar samen is met de liefde van haar leven Beer, werd in april van 2018 ten huwelijk gevraagd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore