Entertainment

Arie en Romy Boomsma onthullen geslacht baby: 'We zijn dolblij'

14 januari 2020 16:20 Aangepast: 14 januari 2020 17:01
Beeld © Instagram @arieboomsmainstagram

Het gezinnetje van Arie (45) en Romy Boomsma (27) wordt weer groter en het koppel heeft nu bevestigd dat er weer een meisje aankomt. Met de komst van een dochter vormen ze een familie van vijf, maar dat duurt nog wel even.

"We zijn dolblij"

Arie en Romy krijgen er een meisje bij, bevestigen ze op Instagram. "Wil je het geslacht met ons delen?", vroeg een fan aan de Vogue-columniste. "Ja natuurlijk, we wilden dit eerst live aan iedereen vertellen voor we dat online zouden delen", liet Romy weten. "En ik wilde de twintig weken echo afwachten, je hoort toch nog best vaak dat het dan tóch een ander geslacht blijkt te zijn dan bij een vroege echo wordt gedacht, haha. Maar we zijn dolblij dat de twintig weken echo goed was en we daar de bevestiging kregen dat we nog een dochter krijgen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Romy Boomsma: 'Sportschoolregime is cadeautje aan mezelf'

Het zal het tweede meisje worden voor Romy en Arie, die samen al dochter Bobby Jo (5) en Mozes Wolf (2) kregen. Het gezinnetje zal binnenkort dus bestaan uit vijf mensjes. Het enige waar de ouders nog niet helemaal over uit zijn, is hoe ze de kinderen gaan opvoeden. Arie was onlangs bij RTL Boulevard, waar hij vertelde nog niet zeker te zijn of zijn kinderen religieus opgevoed zullen worden. Bekijk de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore