Entertainment

Vuurwerk tussen MAFS-Thierry en Sanne tijdens huwelijksreis

14 januari 2020 21:28
Beeld © RTL/Videoland

Het lijkt erop dat de experts van Married at First Sight een perfecte match hebben gevonden in Thierry en Sanne. In alweer de vierde aflevering is te zien hoe de liefde lijkt op te bloeien tussen de twee, maar houdt het ook stand..?

"Hier gaan we in"

Nadat de tortelduifjes elkaar het jawoord hebben gegeven, er flink op los kussen tijdens de fotoshoot én flink hebben gefeest met alle vrienden en familie; is het tijd voor de huwelijksnacht en reis.

Eenmaal aangekomen in het hotel - welke helemaal versierd is - ontdekken de twee waar de reis naar toe zal gaan: Amalfi. Italië. En dat komt goed uit! De twee vertellen namelijk allebei gek te zijn op Italiaans eten… en waar kan dat beter dan in Italië? De hotelkamer voldoet aan alle wensen en Sanne heeft bij het zien van het grote bad al wilde plannen: “Hier gaan we in”, vertelt ze met een lach.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Chantal ziet het even niet meer zitten in MAFS

Eenmaal in Italië aangekomen kan de huwelijksreis dan echt beginnen. Het vuurwerk spat er letterlijk en figuurlijk vanaf als de twee op het balkon genieten van het uitzicht. “Ik vind het echt een hele relaxte man. Hij is super lief”, vertelt Sanne breed glimlachend. “Onwerkelijk”, aldus Thierry. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

MAFS-Chantal maakt heel veel los bij de kijkers

Of deze relatie ook na de betoverende reis stand weet te houden moet nog blijken.

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL 4. Kijk de aflevering van vanavond hier terug of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore