Entertainment

Chantal ziet het even niet meer zitten in MAFS

13 januari 2020 21:21
Beeld © RTL

Het liefdesexperiment in Married at First Sight heeft inmiddels al voor het eerste echtpaar gezorgd. Terwijl Thierry en Sanne zich klaarmaken voor het grote feest, heeft Chantal een lichte vorm van koudwatervrees.

"Doe maar allemaal uit en ik wil gewoon naar huis"

Thierry en Sanne hebben inmiddels de ringen bij elkaar omgedaan en dat betekent dat het tijd is voor de bijbehorende foto’s. Het klikt zichtbaar tussen de twee, want tijdens het maken van de kiekjes kussen de twee erop los. “Hij geeft veel complimentjes. Dus dat is wel leuk”, vertelt Sanne. Daarna is het tijd om het feestgedruis in te gaan en alle vrienden te ontmoeten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

MAFS-Chantal zat eerder al in een ander datingprogramma

Robin en Kimberly daarentegen staan op het punt om elkaar het jawoord te geven, maar dat kan natuurlijk niet zonder een prachtige jurk of een mooi pak. Terwijl Kimberly onder handen wordt genomen door Mary Borsato, gaat haar aanstaande man op jacht naar het perfecte kostuum. Wat natuurlijk ook hoort bij een bruiloft, is een vrijgezellenfeest. Zowel Robin als Kimberley worden dan ook ontvoerd door hun vrienden voor nog een laatste avond als vrijgezel.

Voor Chantal is de grote dag eindelijk aangebroken. Samen met haar familie maakt ze zich klaar om ervoor te zorgen dat ze zal stralen bij het altaar. “Ik word wel een beetje nerveus van al dat gepruts.”, vertelt ze. Hoe dichterbij Chantal bij het moment komt, hoe zenuwachtiger ze wordt. Ze wordt zelfs zo nerveus dat ze het even niet meer ziet zitten. “Ik heb enorme paniekaanvallen. Hartkloppingen, ik wil het niet, buikpijn en ik moet huilen. Ik wil naar huis”, vertelt ze met tranen in haar ogen. Chantal is er dan ook even flink van af. “Ik voel het zo opkomen. Ik word heel erg bang. Ik wil naar huis. Doe maar allemaal uit en ik wil gewoon naar huis”, vertelt ze, met een kleine glimlach.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

MAFS-Chantal maakt heel veel los bij de kijkers

De paniek blijft bij Chantal. “Ik was de afgelopen dagen wel zenuwachtig en snauwerig, maar nu echt in paniek.” Als ze even, buiten de camera’s, met haar dochter praat (en oksels dept) horen we haar ook zeggen dat ze maar blijft huilen. Als het tijd is om te gaan, blijven de tranen dan ook maar opkomen. “Ik kan er ook niks aan doen”, verzucht ze. Toch gaat ze richting de trouwlocatie, maar ook daar kan ze haar zenuwen niet bedwingen. Als Carlo haar vraagt hoe het nu met haar gaat, breekt ze nogmaals. “Ik kan het niet”, weet ze nog maar net uit te brengen. “Ik heb echt cold feet. Ja, hele koude voeten”, vertelt ze.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore