Entertainment

Josje Huisman geniet van quality time als gezin

13 januari 2020 08:53 Aangepast: 13 januari 2020 11:13
Beeld © Instagram @josjecoos

Josje Huisman (33) is het nieuwe jaar meteen goed begonnen. Het voormalig K3’tje is namelijk met haar jonge gezinnetje vertrokken naar de zon. Op Instagram deelt de zangeres het een na het andere jaloersmakende kiekje van hun trip.

"Familie vakantie"

Op haar Instagram plaatst een gezegende Josje dit weekend een selfie van haar alles. Op de foto kijkt Josje vrolijk in de camera, terwijl op de achtergrond haar twee liefsten samen knuffelen in een hangmat. "Familie vakantie", schrijft de zangeres bij het zonnige beeld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Josje Huisman probeert opnieuw de Slimste te zijn

Josje beviel vorig jaar december van haar eerste kindje, Kamari. Hoewel haar zoontje regelmatig voorbij komt op Instagram, laat ze nooit zijn gezichtje zien. Hierover zei ze eerder in &C: “Op de een of andere manier kunnen je foto’s overal terechtkomen en het gaat nooit meer weg.” Volgens Josje is dat nu al het geval. “Als we nu zijn naam googlen, dan staat elk ding wat ooit over hem gezegd is al online. Dat gaat nooit meer weg. Ik vind dat een beetje een beangstigende gedachte momenteel.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Next step: Josje Huisman aan de slag als tassenontwerper

Josje heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten na de geboorte van Kamari. Zo opende ze haar eigen pop-up kledingwinkel in Antwerpen onder de naam MORE. Ook lanceerde ze een eigen tassencollectie en schreef ze onlangs ook een boek, Goed Bevallen, waarin ze haar ervaringen deelt over haar zwangerschap.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore