Entertainment

Martien Meiland zoekt droomman: 'Gezin moet 'm wel goedkeuren'

09 januari 2020 16:16
Beeld © ANP

Dat Martien en Erica Meiland een platonische relatie hebben, was allang duidelijk. De twee trouwden opnieuw en begonnen Chateau Meiland. Het succes is zelfs overgewaaid naar België, waar de kasteelheer een openhartig interview gaf aan Dag Allemaal. Hier deed hij ook een boekje open over zijn liefdesleven.

"Er zijn wel duidelijke afspraken over gemaakt"

Bij Dag Allemaal kwam Martien vertellen over alles rondom Chateau Meiland. Het gezin is daar nog relatief kort populair en daarom werd er ook gevraagd naar zijn relatie met echtgenote Erica. De flamboyante kasteelheer kwam er op zijn 40ste achter dat hij op mannen viel en scheidde van zijn vrouw. Inmiddels zijn de twee weer bij elkaar, maar niet romantisch. Maar hoe staat het ervoor met zijn liefdesleven nu?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maxime Meiland en dochtertje Claire zijn elkaars evenbeeld

De grote vraag is natuurlijk of Martien al een Fransoos aan de haak heeft geslagen. "Op dit moment is dat niet aan de orde", laat de kasteelheer weten. "Er zijn wel duidelijke afspraken over gemaakt. Mocht ik mijn droomman vinden, dan moet de rest van het gezin hem eerst goedkeuren. Ze moeten die persoon ook leuk en gezellig vinden. Maar tot nu toe heb ik daar nog helemaal geen tijd voor gehad."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maxime Meiland eindigt jaar met nieuwe look

Bovendien weet Martien waarom Chateau Meiland zo aanslaat. "Onze authenticiteit is ons succes", aldus de kasteelheer. "Wij zijn geen acteurs, hé. Als gasten hier na een paar dagen weer in hun auto stappen, zeggen ze dikwijls: ‘Martien en Erica, het was net of wij gewoon in de serie zaten, jullie zijn gewoon jezelf.’ Wij zijn geen act. Het zou ook vreselijk zijn als we dat moesten doen." 

Dat het gezin een heel goed 2019 heeft gehad, bleek wel uit het succes van Chateau Meiland. Een andere persoonlijke triomf was de wijnlijn van de familie. Martien vertelt erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore