Entertainment

Ex Monica Geuze naar Zuid-Korea en laat dochtertje achter

09 januari 2020 13:30 Aangepast: 09 januari 2020 13:59
Beeld © ANP

Monica Geuze (24) staat er voorlopig alleen voor om dochtertje Zara-Lizzy op te voeden. Via Instagram laat de YouTube-ster weten dat haar ex, voetballer Lars Veldwijk (28), per direct is vertrokken naar Zuid-Korea en dat ze er niet over piekert om te verhuizen.

"Heb het hier prima naar mijn zin"

Gisteren besprak Monica in haar vlog nog de mogelijkheid dat haar ex Lars Veldwijk naar het buitenland zou vertrekken, maar inmiddels is het de werkelijkheid. "Lars is gisteren naar Zuid-Korea verhuisd, wat natuurlijk veel invloed heeft op onze situatie als gezin", laat de 24-jarige weten als iemand op Instagram vraagt hoe het nu tussen haar en Lars zit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze schrikt van gewichtstoename: 'Echt niet oké'

Hoe het er nu naar uitziet is dat hij minimaal een jaar in Korea blijft. Monica en Zara-Lizzy blijven gewoon in Nederland. “Ik heb absoluut geen zin in een verhuizing en blijf erg graag gewoon in ons ‘oude’ huis wonen en heb het hier prima naar mijn zin.”

Wat Mason, het zoontje van Lars, betreft: die woont in Duitsland en komt regelmatig op bezoek om zijn halfzusje te bezoeken. “Hij is natuurlijk altijd welkom om met zijn zusje te komen spelen. Ze zijn echt gek op elkaar en vinden het zo gezellig samen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Monica Geuze over breuk met Lars Veldwijk: 'Doodzonde'

In haar laatste video gaf Monica nog aan voorstander te zijn van co-ouderschap, maar dat dit vanwege de carrière van Lars onmogelijk is. "Ik gun hem deze mogelijke stap in zijn carrière, maar het is natuurlijk niet de meest ideale situatie", aldus de jonge moeder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore