Entertainment

Sylvie Meis gaat voor trouwjurk 'die velen zal verrassen'

09 januari 2020 10:09 Aangepast: 09 januari 2020 11:26
Beeld © ANP

De bruiloft van Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello (41) wordt later dit jaar geen showbizzcircus. Het wordt een intieme ceremonie in de zon met alleen familie en de naaste vrienden, vertelt Sylvie aan het Duitse blad Gala. "Het zullen een paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem", zegt de 41-jarige.

"Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav"

Ook onthult ze dat ze al een trouwjurk heeft uitgekozen. "Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen", vertelt Sylvie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis: 'Ik doe niet aan vluggertjes'

Waar en wanneer ze in het huwelijksbootje stapt is niet bekend. In oktober maakten Sylvie en Niclas bekend dat ze gaan trouwen. Ze ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis houdt lippen stijf op elkaar over liefdesleven

De presentatrice was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore