Entertainment

Jaimie Vaes minder aandacht voor Lil' Kleine sinds geboorte Lío

08 januari 2020 16:49
Beeld © ANP

Jaimie Vaes (30) blikt in de LINDA.Meiden terug op het jaar 2019. Voor de verloofde van Lil' Kleine veranderde er namelijk nogal wat: zij werd voor de eerste keer moeder.

"Het leven draait niet langer om mij, Jorik of ons samen"

De moeder van de kleine Lío vertelt in LINDA.Meiden dat ze het moederschap best wel onderschat heeft. "Mijn baby is pure rijkdom, maar ik snap ook dat sommige mensen geen kinderen willen." Dat komt vooral doordat ze haar kindje altijd op de eerste plek zet. "Het leven draait niet langer om mij, Jorik of ons samen. Mijn vrijheid is verruild voor verantwoordelijkheid." Zomaar een dagje naar de spa of uiteten met vrienden zit er dan ook niet meer in.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes: 'Ik dacht letterlijk dat ik doodging'

Ook de relatie tussen Jaimie en Jorik is het afgelopen jaar veranderd. "We hebben minder aandacht voor de ander en het is wennen om elkaar als vermoeide vader en moeder te zien, naast geliefden. Het kostte tijd voordat ik vrede had met alle veranderingen, maar ik ben geland en voel me weer gelukkig." Ze krijgt dan ook veel hulp van familieleden die bijvoorbeeld oppassen op de kleine.

Toch heeft de komst van baby Lío er wel voor gezorgd dat Jaimie nieuwe kanten van zichzelf heeft ontdekt. "Urenlang loop ik rondjes met hem door het huis, terwijl hij met een grote glimlach in mijn armen ligt. Nooit geweten dat ik zo geduldig kon zijn. Dat geldt trouwens ook voor Jorik." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes krijgt geen genoeg van Lil' Kleine op zijn verjaardag

Jaimie vertelde eerder ook al over het moederschap. Dat zie je hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore