Entertainment

‘Hustlers’-stripper klaagt J.Lo aan voor 40 miljoen

08 januari 2020 05:52 Aangepast: 08 januari 2020 08:03
Beeld © The Searchers

De vrouw die de inspiratie was voor het personage van Jennifer Lopez (50) in de film Hustlers, klaagt het productiehuis van de actrice aan. Samantha Barbash (47) wil volgens People 40 miljoen dollar zien.

Hustlers is gebaseerd op een verhaal van New York Magazine uit 2015 over een groep strippers die klanten drogeerde om er met hun creditcardgegevens vandoor te gaan. Jennifer is producent van de film en speelt een van de hoofdrollen. Volgens Samantha is dat personage, Ramona Vega, op haar gebaseerd en wordt zij hierdoor uitgebuit. Ze vindt ook dat de filmmakers zich schuldig maken aan laster, omdat de actrice in de film drugs gebruikt in het huis dat ze deelt met haar dochter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez wil nog meer kinderen met nieuwe verloofde

De vrouw beweert dat de producenten van Hustlers wel hebben geprobeerd haar toestemming te krijgen voor het maken van de film. Toen zij weigerde, zijn de makers onverstoord verder gegaan met de opnames. Het geldbedrag dat zij eist bestaat voor de helft uit een schadevergoeding en voor de helft uit een strafsom.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Actrice Jennifer Lopez kreeg helemaal niks voor hoofdrol Hustlers

Jennifer, die voor haar rol in Hustlers was genomineerd voor een Golden Globe en later deze maand nog kans maakt op een SAG Award, heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore