Entertainment

Bridget Maasland verrast liefje André Hazes tijdens opnames

07 januari 2020 09:49
Beeld © Instagram @andrehazes

Alsof André Hazes (25) het nog niet druk genoeg heeft, zit de zanger bij onze zuiderburen ook nog eens in de jury van The Voice Senior. De opnames voor de talentenjacht zijn deze week begonnen, wat betekent dat Dré zijn lover Bridget Maasland (45) moet missen. Maar daar heeft de presentatrice een oplossing voor...

"Kijk eens wie mij komt verrassen"

De eerste opnamedag zit er alweer op voor André Hazes, die eerder aangaf als coach vooral op te letten of iemand hem kippenvel geeft. Op Instagram is te zien dat de zanger in de rode Voice-stoel helemaal op zijn plek zit, alleen moet hij zijn kersverse lover Bridget Maasland wel missen. Maar niet voor lang, want waar André gaat, daar gaat Bridget. En daarom besluit de presentatrice hem te verrassen in België.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes laat zielsverwant Bridget Maasland niet meer los

"Kijk eens wie mij komt verrassen", schrijft de zanger verrukt bij een filmpje van zijn hotelkamer waarop Bridget verliefd naar hem lacht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes: 'Ik was al een beetje bezig met een ander leven'

De liefde tussen Bridget en André lijkt meer dan een pril geluk. De twee zijn stapel op elkaar. De zanger vertelde eerder deze week aan RTL Boulevard dat hij zelfs al een sleutel van haar huis heeft. Samenwonen lijkt dan ook de volgende stap: “Als het aan mij ligt wel, ja.” André is nu al heel veel bij Bridget te vinden. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore