Entertainment

Nieuwe beelden WIDM zorgen nu al voor wilde speculaties

05 januari 2020 13:03
Beeld © AVROTROS

Het mollenseizoen is officieel geopend! Na de allereerste aflevering van MolTalk werd ook de zogenoemde leader online gezet en dat is voor de ware Molloten al genoeg om over te speculeren.

“Twintig jaar geleden toen Wie is de Mol? begon"

In de leader horen we natuurlijk het welbekende spannende begindeuntje van WIDM, maar ook we zagen ook enkele chinese tekens voorbij komen. Zoals elk jaar wisselen de beelden van de omgeving en verschillende opdrachten zich af met het verschijnen van de kandidaten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De eerste spannende beelden van WIDM zijn hier

Het credo van Wie is de Mol?; ‘Niets is wat het lijkt’ gaat ook zeker op voor deze nieuwe beelden. Tijdens de beelden horen we namelijk enkele Chinese kreten, klinkt er een duidelijke 'nǐ hǎo' (hallo) als Jaike in beeld komt en zien we een aantal opgestapelde tv’s waarop allerlei oude afleveringen van het populaire programma te zien zijn. Tegelijkertijd horen we: “Twintig jaar geleden toen Wie is de Mol? begon...” waarna Johan Goossens in beeld verschijnt.

Ook zien we Miljuschka al lopend de camera inkijken waarna de letters M, O, L in beeld verschijnen en dus het woord ‘Mol’ vormen, waarna Nathan Rutjes in beeld verschijnt. We weten dus eigenlijk he-le-maal niks. 

In de reacties op social media en onder het YouTube-filmpje worden al flink wat theorieën uitgewisseld. “Onder Johan hoor je precies: De Mol”, is een van de reacties. Ook verschijnt er op een gegeven moment een mobiele telefoon in beeld waarop het tijdstip 18:10 staat. “Misschien is er iemand jarig op 18 oktober?”, klinkt een andere reactie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huh?! Sarah Chronis wéér in Wie is de Mol?

Zoals altijd moeten fans zich ervan weerhouden om in een zogenoemde tunnelvisie te raken. Het puzzelen kan bijna écht beginnen: Wie is de Mol? is namelijk vanaf zaterdag 11 januari elke week te zien om 20:30 op NPO 1.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore