Entertainment

Sylvie Meis: 'Ik doe niet aan vluggertjes'

03 januari 2020 15:27
Beeld © Getty Images

Sylvie Meis laat zich in de nieuwste Beau Monde voorzichtig uit over haar seksleven. De 41-jarige diva is momenteel verloofd met kunstenaar Niclas Castello en als het aan La Meis ligt hoeft ze nooit meer iemand anders.

"Ik ben niet van de vluggertjes"

Als het tijdschrift probeert te ontfutselen met wie Sylvie nog wel een keertje een wilde avond zou willen hebben, hoeft ze niet lang na te denken. Syl is namelijk helemaal geen fan van een snelle beurt. "Ik ben niet van de vluggertjes", onthult ze dan ook aan het blad.

Sylvie bespreekt in de korte Q&A ook meteen het grootste misverstand over haar: "Dat ik een diva ben", aldus de ex van Rafael. Maar gelukkig staat ze daar boven. 'Always believe in yourself', is dan ook haar levensmotto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis laat weten hoe ze in shape blijft tijdens feestdagen

In oktober werd duidelijk dat Sylvie en Niclas trouwplannen hebben, toen de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot. De aanstaande bruid en bruidegom kennen elkaar pas enkele maanden en zouden elkaar begin juni hebben ontmoet op een huwelijk van een wederzijdse vriendin. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Flinke tegenslag voor verloofde Sylvie Meis

Waar en wanneer Sylvie in het huwelijksbootje stapt, is een groot geheim. En dat wil ze ook graag zo houden vertelde de presentatrice eerder aan het Duitse blad Gala. Eén ding wilde ze wel verklappen: ze trouwt niet in Nederland, Duitsland of de Verenigde Staten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore