Entertainment

Victoria Beckham: 'Ik vind mezelf niet mooi'

03 januari 2020 12:17 Aangepast: 03 januari 2020 15:22
Beeld © ANP

Victoria Beckham (45) worstelde vroeger geregeld met haar figuur. Maar nu ze 45 is, heeft ze vrede met haar lichaam. In een openhartig interview met Harper's Bazaar vertelt de mode-ontwerpster dat ze haar imperfecties eindelijk kan omarmen.

"Als je ouder wordt, leer je hoe je comfortabel in je vel zit"

"Of ik mezelf mooi vind?", vraagt Victoria zich in het interview af. "Nee, absoluut niet. Maar ik maak het beste van wat ik heb. Ik zie mijn onvolkomenheden en gebreken en ik glimlach erom. Het is wie ik ben en ik ga niet proberen dat te veranderen." Het heeft lang geduurd voor ze haar lichaam kon accepteren, bekent ze. "Ik werk hard, ik zie er goed uit, ik heb vier kinderen waar ik ongelofelijk trots op ben, een geweldige echtgenoot en ik ben tevreden. Als je jong bent kun je je met de gekste dingen bezighouden. Als je ouder wordt, leer je hoe je comfortabel in je vel zit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geld-issues voor Victoria Beckham: ontslaat chauffeur en bloemist

De voormalige Spice Girl heeft tegenwoordig andere prioriteiten. Ze stort zich volledig op haar gezin en haar werk. "We proberen altijd thuis te zijn rond etenstijd", zegt Victoria, die samen met haar man David Beckham vier kinderen heeft. "Daar zijn we heel strikt in als we in Londen zijn. Om 18.00 uur zijn we allemaal samen, eten we en praten we met elkaar over de dag. We communiceren veel, we zijn een heel hecht gezin."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore