Entertainment

Kelly Osbourne ontkent stervende vader Ozzy Osbourne

02 januari 2020 20:27 Aangepast: 02 januari 2020 21:51
Beeld © Getty Images

Ozzy Osbourne (71) ligt nog lang niet op zijn sterfbed. Zijn dochter Kelly (35) maakte op Instagram met ferme bewoording duidelijk dat geruchten over een aanstaand overlijden van de 71-jarige rocker totale verzinsels zijn.

"Soms word ik echt ziek van de media!!"

"Ik heb een heerlijke start van 2020 gehad", begon Kelly haar relaas. "Ik heb geluncht met mijn familie en heb daarna de hele dag gelachen en rondgehangen met mijn vader. Toen ik thuis kwam las ik enkele misselijkmakende artikelen over mijn vader die zogenaamd op zijn 'sterfbed' zou liggen. Soms word ik echt ziek van de media!!", verzucht ze. "Het is geen geheim dat mijn vader een moeilijk jaar heeft gehad als het gaat om zijn gezondheid maar kom op zeg, dit is volslagen onzin."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

25.000 euro voor gestolen instrumenten Ozzy Osbourne

Ozzy tobde vorig jaar behoorlijk met zijn gezondheid. Hij maakte een nare val toen hij 's nachts naar het toilet moest en kreeg daardoor weer last van letsel dat hij in 2003 opliep bij een ongeluk met een quad. Na de val moest hij een operatie aan zijn nek ondergaan. Het herstel duurde langer dan verwacht, waardoor hij meerdere concerten moest afzeggen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Osbournes dichter bij deal realityshow dan ooit

De zanger heeft voor dit jaar grootse plannen. Ozzy is namelijk van plan om een nieuw album uit te brengen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore