Ga naar de inhoud
Entertainment

Jandino Asporaat wil weer in shape komen

Beeld © ANP

Wat het goede voornemen is van Jandino Asporaat (38), is niet moeilijk te raden. De grappenmaker uit op Instagram namelijk ongenoegen over zijn figuur. Hij gaat er de komende maanden alles aan doen om zijn sixpack weer terug te krijgen.

"Het liefst geef ik december alle schuld"

Jandino plaatst verschillende foto's op Instagram. Op de eerste is te zien hoe hij met een flinke sixpack poseert. "Ik woog hier 77 kilo, dat was ergens in september.. Paar maanden later weeg ik zeg maar iets meer", schrijft hij erbij. Op de tweede foto is te zien dat hij nu bijna 92 kilo weegt. De cabaretier is dus 15 kilo aangekomen.

Charly
Lees ook:
Charly Luske bereikt overtreffende trap van fit

Hij denkt niet dat het alleen door de feestdagen komt. "Het liefst geef ik december alle schuld, maar ik heb een vermoeden dat oktober en november ook iets mee te maken hebben gehad." Nu gaat hij in 2020 het roer omgooien. "Ik heb net een telefoontje gehad van januari, februari en maart en zij hebben beloof dat zij er persoonlijk erop gaan toezien dat ik weer in shape kom. Nou we zullen het zien, want die maanden zijn niet altijd te vertrouwen."