Entertainment

Lisa en Vic bekritiseren relatie Daniël: 'Wees gewoon eerlijk'

02 januari 2020 15:58 Aangepast: 02 januari 2020 16:01
Beeld © YouTube-kanaal Vic

Love Island-winnaar Daniël mag dan inmiddels een punt hebben gezet achter zijn relatie met Floor, lang single is hij niet geweest. De hunk heeft niemand minder dan Temptation Island VIPS-verleidster Daniëlle aan de haak geslagen. En daar vinden Islanders Victoria en Lisa wat van... 

"Ik herken hem niet meer terug"

In een nieuwe video gaan ze dieper in op de 'ruzie' die ze hebben met Daniël. Al is dat volgens Victoria allemaal nogal uit verband getrokken. "Ik heb voor mijn gevoel geen ruzie met hem", vertelt ze eerlijk in de camera. Toch biecht ze op hem sinds het tv-avontuur niet meer gesproken te hebben. "Niemand heeft hem echt meer gesproken (…) Ik gun hem echt wel alles, maar ik herken hem niet meer terug."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook Love Island-Thijs en Lisa zetten punt achter relatie

Meer details wil de blondine niet kwijt, aangezien ze dat niet netjes vindt. Wel heeft ze nog een gouden tip voor iedereen die eraan denkt ooit zelf mee te doen met een realityshow, waarmee ze lijkt te verwijzen naar de acties van Daniël. "Wees gewoon eerlijk en ga geen details verzinnen over je leven", laat ze zich uit. "Het gaat je niet verder helpen en op een gegeven moment komt de waarheid wel boven tafel."

Lisa is het met haar eens. Hoewel ze vindt dat iedereen moet doen wat ‘ie wil, is ze wel van mening dat je rekening moet houden met andermans gevoelens. “Het feit dat hij aan het daten is met iemand, super leuk maar waarom zou je er expres voor kiezen het zo op social media te delen. Terwijl toen hij met Floor was deelde hij niets (…) Waarom moet het zo openbaar?”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Lotte ging door zware depressie

Het gaat in de video ook nog even over de gestrande relatie tussen Thijs en Lisa. Hierover zegt de Love Island-babe: "Niemand is vreemdgegaan, er is niets aan de hand. Maar soms werkt het gewoon niet meer, terwijl we het allebei heel graag wilde (…) Ik vind het alleen maar leuk dat het tussen Vic en Ziggy wel lukt.”

Ze zijn nog wel altijd vrienden, maar een relatie zit er niet in. Eerder in Love Check-up spraken de twee nog over een toekomst samen:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore